HawthornResidence01_Web

A significant renovation to a late-19th century workers cottage, has seen the remnants of a 1970′s addition disappear and the spaces transform into light, contemporary house. Strong, restrained colours and materials define spaces and the north-facing sliding doors connect to the deck and outdoor area – effectively tripling the living space. Views to the neighbouring parks are framed to appropriate an extended sense of the outdoors; maximising the small property size.

Builder: Martin Brothers Pty Ltd
Photographer: Rhiannon Slatter

Residential  – Renovation & Addition
HawthornResidence11_Web
HawthornResidence04_Web
HawthornResidence10_Web
HawthornResidence07_Web
HawthornResidence17_Web
HawthornResidence15_Web
HawthornResidence14_Web
HawthornResidence12_Web
HawthornResidence06_Web
HawthornResidence02_Web
HawthornResidence08_Web
HawthornResidence19_Web
HawthornResidence16_Web